Policy

Offert Policy

Om offerttjänsten hos renovering24.se

Offerttjänsten som har implementerats på den här sidan är ett samarbete med renovering24.se och företaget ServiceFinder. Du hittar tjänsten på den här sidan. Tjänsten fungerar på det viset att du fyller i formuläret med de uppgifterna som förfrågas och trycker sedan på knappen skicka förfrågan. Din förfråga skickas då in till ServiceFinders servrar där företag som är anslutna till deras tjänst kan se din förfråga och sedan skicka dig en offert. Du kan välja om du vill att företagen ska kontakta dig via telefon eller e-post när de lämnar offerten till dig. Det är bara företag som är anslutna till tjänsten och som har ett konto hos ServiceFinder som kan se din förfrågan, de kan se svaren på formuläret som du har skickat in och kan därför räkna ut ett pris för jobbet och skicka dig ett prisförslag.

Vad händer efter du skickat in en förfrågan?

När du har fyllt i formuläret och skickar in det så kommer det skapas ett personligt konto åt dig hos ServiceFinder, där kan du hålla koll på din förfrågan, vilka företag som har lämnat offerter till dig och du kan även läsa kundomdömen om företagen som kontaktar dig för att se om deras tidigare kunder har varit nöjda. Du kan sedan bestämma själv vilket företag du vill anlita. Du kommer att bli kontaktad av max 5 st företag.

Om du vill komma åt ditt konto om du redan har skapat ett så kan du göra det på den här sidan: www.servicefinder.se/inloggning

Tycker du det verkar komplicerat eller har du ytterligare frågor om tjänsten eller företaget så når du dem på: 08-653 00 00 eller info@servicefinder.se

Mer om ServiceFinder

Företaget ServiceFinder förmedlar offerter till konsumenter inom tjänstesektorn, de hjälper konsumenter att hitta lämpliga företag i deras stad som kan utföra de tjänster som konsumenterna behöver hjälp med. De har anknutna företag inom 137 olika kategorier av tjänster. Några av de mest vanliga kategorierna och de flest behöver hjälp med är: Överlåtelsebesiktning, Flyttstädning och Renoveringar av olika slag.

ServiceFinder startade sin verksamhet 2010, de tillhör sedan 2011 den norska mediakoncernen Schibsted Media Group. De har sedan starten förmedlat över 250 000 offerter, de är således ledande i Sverige vad det gäller tjänsteförmedling. Några av de större aktörerna de har samarbete är: Blocket, SvD och Aftonbladet.

För mer information