Tips om bra bostadssajter

I det här inlägget har jag tänkt att tipsa om lite olika bostadssajter på nätet där man kan läsa om hus, hem och renovering.

Dn bostad
Vi börjar med dn bostad. Som har en blandning av många olika artiklar inom hus, hem och renovering. Det är välskrivna artiklar som har rikligt med bilder att bli inspirerad av. Nackdelen är att de på senare tid har lagt de flesta artiklarna inom “Dn plus” som man måste betala för. Men de publicerar fortfarande gratis artiklar bara det att de inte blir publicerade lika ofta som “köp” artiklarna. Det positiva är dock om du redan har en pappersprenumeration till brevlådan så får du en licens som du även kan använda på deras hemsida för att läsa alla “Dn plus” artiklar. Har du inte det? Då måste du betala 199 kr/månaden vilket är lite saftigt det håller jag med om. Du får avgöra själv om du tycker det är värt det.

Länk

————

Hemnet
Den bästa sajten för att leta nya bostäder är enligt mig hemnet.se de listar de flesta mäklarfirmors olika objekt på deras hemsida. De samlar ihop de flesta lediga bostäder och presenterar dem på sin sajt. I vilket fall så har de också en hel del bra artiklar om renovering som du kan läsa om på länken nedan.

Länk

————

Husohem
Den populära bostadstidningen husochhem har även de väldigt många bra artiklar som hjälper dig med renoveringen eller hjälper dig att bli inspirerad.

Länk